Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billie Eilish elmondta, hogy neki ki a jelöltje James Bond szerepére

Billie Eilish elmondta, hogy neki ki a jelöltje James Bond szerepére

Zene, Film & Kultúra

Billie Eilish elmondta, hogy neki ki a jelöltje James Bond szerepére

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:48

Szerinte jöhet a váltás, mivel afro-amerikai színészt választott.

Az már eldőlt, hogy James Bond sosem lehet nő. Ezt maga Barbara Broccoli producer nyilatkozta le, amivel pontot akart tenni a találgatások végére.

„Bond mindig is férfi karakter volt. Férfinak lett megírva, és maradni is fog férfi. Ez tökéletes így. Nem a férfi karaktereket kell nővé változtatnunk, hanem több olyan történetet kell írni, amikben helye van a női főhősöknek”

– mondta anno a Bond-filmek producere, és valljuk be, igaza van.

Abban már Broccolinak sem volt megkötése, hogy Bond fehér legyen-e, vagy fekete. Billie Eilish, aki a Nincs idő meghalni főcímdalát énekli, nem is fehér színészt választott, amikor feltették neki a kérdést, hogy kit tudna elképzelni a következő Bondként.

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő szerint Michael B. Jordan az, aki mindenkit le tudna gyilkolni, szóval rá esett a választása.

Jordan főleg sorozatokban tűnt fel, amíg Sylvester Stallone fel nem fedezte magának, hogy legyen a Creed-filmek sztárja. Onnantól már jöhettek az olyan blockbusterek is, mint a Fekete párduc.

Az már teljesen biztos, hogy Daniel Craig a Nincs idő meghalnival végleg elbúcsúzik a Bond szereptől. A forgatáson kapott egy jelet is, mivel annyira megsérült, hogy műteni kellett a lábát.

Michael B. Jordan amúgy tényleg jó választás lenne a 007-es szerepére. Bár biztosan sokan fogják úgy gondolni (nem a rasszizmus miatt), hogy a hagyományt nem szabad megbontani, és Bond maradjon csak fehér.

Borítókép: Adrian DENNIS / AFP