promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz-e még James Bond Daniel Craig?
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész Stephen Colbert beszélgetős műsorába látogatott el, és a műsorvezető természetesen rákérdezett a dologra.

Idén október végén jött el a nagy nap, amikor befejezték a 25. James Bond-film forgatását. A No Time to Die, vagyis Nincs idő meghalni alcímmel érkező alkotás kicsit el volt átkozva. Sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát.

 

Nem is csoda, hogy az 51 éves színésznek már nem sok kedve van újra belebújni a 007-es bőrébe. Craig ugyebár a 21. Bond-film, a 2006-is Casino Royale óta alakítja a karaktert, és igazából már erre a filmre se nagyon akart visszatérni.

A sztori is úgy van kialakítva, hogy Bond már visszavonultan sütteti a hasát Jamaicán, de hát hamar akcióba kell lépnie, mivel az új főgonosz, vagyis Rami Malek (Mr. Robot, Bohém rapszódia) rosszban sántikál. Már csak miatta is megéri majd megnézni a filmet.

A minőségi bulvár lapok persze előszeretettel foglalkoznak még most is a kérdéssel, hogy Craig tényleg nem már többet James Bond? Egyszer visszajött, biztos rábírják majd valamivel. Colbert nem is bírta ki a műsorban, és rá kellett kérdeznie, hogy Craig befejezte-e Bondként, de a színész csak rávágta:

„Igen. Végeztem.”

Ha többet vártok, akkor sincs több. Craig megunta az erről való fejtegetést, és szűkszavúan ennyit nyilatkozott a témáról. 

Innentől kezdve engedjük is el a témát, és ne kapjuk fel a fejünket semmilyen pletykára ezzel kapcsolatban. Ez lesz Daniel Craig utolsó Bond filmje, de hát tudjátok jól, hogy nem az utolsó szerepe. A Tőrbe ejtve is érkezik tőle hamarosan, aminek a premierje 2020. január 2-án lesz hazánkban, a Nincs idő meghalni pedig 2020. április 8-án debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás