promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lana Del Rey teljesen elvesztette a hangját
Borítókép:  Rebecca Sapp / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erősen roncsolódhatnak a hangszálai, ha tovább folytatja a turnéját.

Az énekesnővel még 2018-ban találkozhatott a magyar közönség a Szigeten. Próbálták már őt lecsábítani, de akkor még a bejelentés előtt le kellett mondania a koncertet. A rajongók most még szomorúbbak lehetnek, mivel Lanának az egész európai turnéját félbe kellett szakítania. A briteknél folytatta volna a körutat az amerikai énekesnő, mivel jövő héten Londonban, Manchesterben, Glasgowban és Birminghamben lett volna jelenése.

Del Rey amúgy pont jelölve volt a The BRIT Awards-on a legjobb nemzetközi női előadó kategóriában, de ezt a díjat a honfitársa, Billie Eilish elhalászta előle.

Azonban Lanának most vannak nagyobb gondjai is, mivel teljesen elvesztette az énekhangját. Az orvosok meg is tiltották neki, hogy bármilyen módon erőltesse, különben komolyabb baj lehet belőle:

„Sajnálom, hogy csalódást kel okoznom mindenkinek, és az utolsó pillanatban mondom le a fellépéseket, de ez a megbetegedés engem is váratlanul ért. Olyan súlyos, hogy teljesen elvesztettem az énekhangomat. Az orvosok kikötötték, hogy négy hét pihenőre kell vonulnom. Nagyon sajnálom, de fel kell épülnöm.”

Az egyelőre még nem tisztázódott, hogy Lana valamikor pótolja-e az európai fellépéseit, de mindenképpen meg fogja próbálni. Az énekesnő a felépülése után Dél-Amerikába megy, utána pedig szeretne visszajönni Európába a nyáron. A fontosabb elmaradásokat valószínűleg oda fogják beszuszakolni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás