Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Leleplezték a Jurassic World 3 egyik dinoszauruszát, ami nem egy T-Rex

Leleplezték a Jurassic World 3 egyik dinoszauruszát, ami nem egy T-Rex

Zene, Film & Kultúra

Leleplezték a Jurassic World 3 egyik dinoszauruszát, ami nem egy T-Rex

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.02.20. 18:18

Maga a rendező posztolta ki a képet.

Bő másfél év múlva debütál a mozikban a Jurassic World-trilógia befejező része, amit ugyanaz a Colin Trevorrow rendez, aki az első etapot is tető alá hozta. A rendező és csapata tavaly készített egy nyolcperces rövidfilmet, aminek cselekménye egy évvel a Bukott Birodalom után játszódik.

A Battle at Big Rock című alkotás egyfajta promója a Jurassic World 3-nak, hiszen nagyjából előrevetíti, hogy mire is lehet számítani a mozifilmben.

A harmadik rész igyekszik mindent bedobni, hogy megnyerjék a közönséget: az már biztos, hogy a Jurassic Park sztárjai, Sam Neil, Laura Dern, és a már a Bukott Birodalomban is felbukkant Jeff Goldblum is szerepet kap az utolsó World-filmben, emellett némelyik dínót animatronikus robot formában fogják életre kelteni.

Utóbbira máris láthatunk egy példát, ugyanis Trevorrow a Twitter-oldalára posztolt ki egy képet egy bébi triceratopszról.

Valószínűleg ennél nagyobb animatorikus dinoszauruszokat is fogunk majd látni a filmben, hiszen ha Spielbergék a '90-es években meg tudták csinálni a T-Rexszel, nehogymár a 21. században okozzon ez fejfájást. Hozzá kell tenni, hogy már a Bukott Birodalomban is láthattunk ilyen dínókat, mint például az Indoraptor.

A Jurassic World-trilógia befejező része várhatóan 2021. június 11-én érkezik a mozikba, de biztos nem ez lesz az utolsó Jurassic-film, hiszen ahogy arról már mi is hírt adtunk, az Universal Studios további három mozifilmet tervez a franchise-on belül.

Borítókép: Wallpaper Abbys

Legolvasottabb hírek