promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyien ültetek be nálunk a Sonicra és Jim Carreyre
Borítókép:  Paramount Pictures and Sega of America
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar mozikban is jól nyitott a Sega kultikus kék karaktere.

A Paramount stúdió mostanság a Gemini Mannel, valamint a Terminátor: Sötét végzettel is befürdött, és voltak kétségek a Sonic, a sündisznóval kapcsolatban is, azonban ez most kivételesen jól teljesít. Persze nagyon kellett, hogy visszatérjen a gumiarcú Jim Carrey, és istenesen megtolja a szekerét.

Amerikában 57 millió dollárral tudott nyitni a hétvégén, itthon pedig 42 ezer 982 néző ült be rá. Világbevételekben most tart 113 millió dollárnál az alkotás, ami teljesen jó, mert körülbelül 85 milliót sóztak el rá.

Amerikában tartotta magát a Ragadozó madarak, amihez még a film címét is megvariálták. Ott második lett, itthon azonban egészen az ötödik helyre esett vissza a múlt heti aranyérmes. Még a Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk is megelőzte, ami már fut egy ideje. Utóbbira még mindig beült 21 ezer 531 néző, de a Harley Quinn film már csak 16 ezer 601 embert tudott bevonzani. Szomorú, de úgy néz ki nálunk ez lefőtt a DC/Warner párosnak.

Az ezüstérmes maradt Guy Ritchie gengszterfilmje, az Úriemberek, 28 ezer 154 nézővel, míg a bronzérmet a frissen debütáló horror, A vágyak szigete kaparintotta meg 22 ezer 434 látogatóval.

Mivel az Élősködők tarolt az Oscaron, így hiába volt már bemutatva nálunk decemberben, jó szokáshoz híven ismét moziba küldték. A 19-ik pozícióból kapaszkodott vissza a nyolcadik helyre, méghozzá 9 ezer 942 mozizóval, tehát kicsi kellett volna neki csak a tízezres nézőszámhoz. Összesítésben amúgy 32 ezer 226 jegyet adtak el rá eddig.  

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 7. hét:

  1. Sonic, a sündisznó
  2. Úriemberek
  3. A vágyak szigete
  4. Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk
  5. Ragadozó madarak
  6. Ne játssz a tűzzel
  7. Közel a horizonthoz
  8. Élősködők
  9. Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!
  10. Kisasszonyok
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás