promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátokkal és a Jokerrel hirdetik az HBO Max-et – videó
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy Maxot, ha nagyon magyarosan akarjuk mondani. Természetesen ez még csak a kezdet, mert tízezer órányi tartalom érkezik.

A WarnerMedia sem akar kimaradni a buliból, így útjára indítja az HBO Max-et. A streamingháborúnak lesznek hatalmas vesztesei, és hatalmas győztesei, de ez az egész még a jövő zenéje. Ha nagy film és sorozat fogyasztók vagyunk, akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha legálisan szeretnénk élvezni az összes tartalmat. Lesz itt már Netflix, Amazon, HBO GO, Disney+, Apple TV+, Hulu, meg hadd ne soroljam tovább, hogy mennyire akar mindenki egy szeletet a tortából.

Amúgy az Apple TV+ hiába van ingyen az Apple márkahű embereknek, nem használják, míg a Disney+-t elkezdte a többség lemondani, miután kivégezték a The Mandalorian szériát, mivel kizárólag csak ez érdekelte őket. Vannak bajok.

Az HBO Max nem lesz olcsó, mivel havonta 14,99 dollárba, nagyjából 4 500 forintba fog kerülni, azonban érkeznek rá a DC, New Line, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, na meg persze a Warner Bros. tartalmai. Persze az HBO és az HBO Now előfizetői automatikusan hozzáférnek majd az HBO Maxhoz is, szóval aki hűséges a csatornához, annak nem kell mindenre külön előfizetnie.

Az HBO Max egyik zászlóshajója amúgy a House of the Dragon című Trónok harca-előzménysorozat lesz, már ha azt nem kívánja elkaszálni a csatorna. Elvileg érkezik majd a Raised by Wolves című sci-fi-sorozat is, amit Ridley Scott készít, de ezzel fogalmam sincs mivan, nem nagyon haladhat a projekt.

Ami azonban már biztos az HBO Max-en, azok kaptak egy kis előzetest. A csatorna 2020 májusában indul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás