promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Fordnak sose tegyél fel szakmai Star Wars kérdést
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valamilyen szinten ugyanúgy letojja a Star Wars-univerzumot, mint az Oscar-gálát. Innentől spoileresen tárgyalunk.

Harrison Ford mostanában mindenhol interjúzgat, mivel érkezik Jack London regényének feldolgozása, A vadon hívó szava. A színész bevállalta a főszerepet, a hű társa pedig a számítógépes kutya, Buck lesz. Ez nálunk is premierben megy a héten, csütörtöktől már lehet tesztelni.

Ugyebár Ford bevállalta, hogy a Star Wars: Skywalker korában visszatérjen egy kis cameo szerepre, amire gyakorlatilag azonnal igent mondott, pedig már nagyon nyugdíjaztatni akarta Han Solót. J.J. Abrams azonban akarta, hogy meglegyen az össznépi banzáj, és meg is lett.

A színészről tudni kell, hogy imád gúnyosan odamondogatni dolgokat. Múltkor pont Jimmy Kimmelnél savazta az Oscart. A műsorvezető megkérdezte tőle, hogy miért nem ment el anno az Oscar-gálára, amikor jelölték, amire Forda csak annyit reagált, hogy

„Hát, sok volt a házimunka.”

Természetesen most minden újság A vadon hívó szavával van elfoglalva, de a USA Today azért elmerült a Star Wars-ös kérdésekben is. Azt akarták tisztába tenni, hogy amikor Rey és Kylo Ren összecsapása befejeződik, akkor utóbbinak Han Solo Erő-szellemként jelenik meg, vagy mégis hogyan?

„Erő-szellem? Gőzöm sincs mi az az Erő-szellem. Ezt inkább ne mondd el senkinek. Lehet nem beszélek elég hangosan a diktafonodba: Ötletem sincs, mi az az Erő-szellem! Igazából nem is érdekel”

– nyilatkozta a szokásos stílusában Ford.

Erről lehet inkább J. J. Abramst kellene megkérdezni. Ford amúgy hozzátette, hogy elsősorban azért tért vissza, mert tudta, hogy Kylo fejlődéstörténetében mennyire fontos az apafigura. Han Solo megformálója iszonyatosan élvezte a közös munkát Adam Driverrel: nagyon tiszteli a színészt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás