promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: Guy Ritchie készíti el az Aladdin folytatását is
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith és a többi szereplő egyelőre nem írt alá a filmre.

Az Aladdin az egyik legnagyobb anyagi sikerű élőszereplős Disney-remake, és a nézők is imádták. Éppen ezért a stúdiónál már korábban is napirenden volt a folytatás, eddig azonban semmiféle hivatalos bejelentés nem érkezett róla. Dan Lin, a film producere néhány hónapja még így nyilatkozott az esetleges 2. részről:

„Rengeteg rajongói levelet kaptunk az Aladdin bemutatása után, amiben azt írták, hogy miután megnézték a filmet, elvitték a barátaikat és a családjukat is. Továbbá arra kértek minket, hogy folytassuk a történetet. Végül is alapnak ott van a The return of Jafar. Annyit mondhatok, hogy egyelőre egy kezdeti szakaszban vagyunk, de folyamatosan beszélünk a folytatásról. Az Aladdinhoz hasonlóan nem csak egy egyszerű remake lenne egy korábban készült filmhez, szóval most azt vizsgáljuk, hogy mi lenne a legjobb irány a karakterek számára.”

A The Hollywood Reporter legfrissebb információi szerint a Disney hivatalosan is zöld lámpát adott az Aladdin 2-nek, aminek forgatókönyvéért John Gatins (Vasököl, Need For Speed), és Andrea Berloff (World Trade Center, A bűn királynői) felel, a rendezői székbe pedig ezúttal is Guy Ritchie fog ülni.

A színészek egyelőre nem írtak alá a projektre, de biztosak lehetünk benne, hogy valamennyien rábólintanak a sequel-re, főleg az Aladdint alakító Mena Massoud, akit azóta nem is kerestek meg más filmmel kapcsolatban.

Hogy az Aladdin 2. mennyire fog építeni az 1994-ben bemutatott, sokat vitatott Aladdin és Jafarra, nem tudni. A történettel kapcsolatban a The Hollywood Reporter azt írja, hogy a készítők az Ezeregy éjszaka meséiből szemezgetnek, hátha találnak benne használható alapanyagot.

Azért remélem, hogy Jafar is vissza fog térni a folytatásban, hiszen gyerekkorom óta nagy kedvencem a kígyóbotos antihős, és bár a remake-ben látott verziója hagy némi kivetnivalót maga után, azért mégiscsak hiányozna a történetből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás