promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalosan is készül a Tőrbe ejtve folytatása
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézők imádták Rian Johnson krimijét.

A Tőrbe ejtve meglátásom szerint a tavalyi év egyik legjobb filmje; bár nálunk csak január elején mutatták be, Amerikában már november 27-től láthatta a moziközönség Rian Johnson krimijét.

A magam részéről nagyon szkeptikus vagyok a krimikkel szemben, ez valószínűleg annak köszönhető, hogy túl sok Poirot-t néztem, és Agatha Christie után nagyon magasra teszem a lécet. Még ősszel láttam a Valan – Az angyalok völgye című magyar krimi-drámát, amiről sajnos csalódottan kellett távoznom, hiszen a történet kiszámíthatósága miatt már a filmnek az egyharmadánál elvesztette az érdeklődésemet.

Ezzel szembe a Tőrbe ejtve egy zseniális darab lett, fantasztikusan megírt történetével és karaktereivel teljesen magába szippantott, és sajnáltam, mikor véget ért, mert szívesen néztem volna még. Ezért is reménykedtem benne, hogy a Lionsgate zöldutat enged a folytatásnak, hiszen Rian Johnson már korábban is jelezte, hogy ő nyitott lenne a dologra, és a Benoit Blanc nyomozót alakító Daniel Craig is, aki a Nincs idő meghalni-val fog búcsúzni James Bond karakterétől, szóval pont jól jönne ki a váltás.

Bizonyára nem csak nekem, hanem mindazok számára, akik kedvelték a Tőrbe ejtvét, egy hatalmas örömhírként szolgál, hogy

a Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer a negyedéves beszámolón hivatalosan bejelentette a film folytatását, mi több, egy egész franchise-t építenének ki, aminek középpontjában a Daniel Craig által megformált Blanc nyomozó állna.

A folytatás forgatókönyvét természetesen Rian Johnson írja, aki a rendezői feladatokat is ellátja. A Tőrbe ejtvét több rangos filmdíjra is jelölték, többek között BAFTA-, és Golden Globe-ra is, ám egyiket sem kapta meg, de talán az Oscar-t még odaítélhetik neki, hiszen a Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában esélyes az aranyszoborra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás