promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a 25. James Bond film teljes előzetese
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craignek még vissza kell térnie egy utolsó küldetésre.

Az 51 éves színésznek ki kellett mondania a múltkor, amit már mindenki tudott, vagyis, hogy tényleg most fogja eljátszani utoljára James Bondot. Craig ugyebár a 21. Bond-mozi, a 2006-os Casino Royale óta alakítja a karaktert, és igazából már erre a filmre se nagyon akart visszatérni, de még sikerült rávenni a dologra. Köszönjük is neki, mert tényleg ott van a legjobb 007-esek között. Akadt, akinek nem jött be ez a nyers stílus, de a közönség nagy része meg pont, hogy ezért imádta.

 

A No Time to Die, vagyis Nincs idő meghalni alcímmel érkező alkotás kicsit el volt átkozva. Sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát.

A rendezőcserének azonban örültünk, mivel az a Cary Joji Fukunaga vezényelte le a 25-ik Bond-filmet, aki a True Detective első évadáért is felelt direktorként. Azt nem kell bemutatni senkinek, hogy mit hozott ki belőle – anno az év legjobb szériája volt.

A sztori szerint Bond már visszavonultan sütteti a hasát Jamaicán, de hamar akcióba kell lépnie, mivel az új főgonosz, vagyis Rami Malek rosszban sántikál. A főszereplő és főgonosz mellé még olyan színészek csatlakoznak, mint Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Christoph Waltz, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, vagy Naomi Harris.

Természetesen a Mr. Robotban és a Bohém Rapszódiában zseniálisat alakító Malek már feltűnik az előzetesben, és nagyon várjuk, hogy mit fog kihozni a karakterből.

A trailer hangulata száz százalékosan James Bondos, de érezzük benne a feszültséget is, ami zseniális. Persze sokak számára talán az egyik legfontosabb dolog, hogy láthatják darálni az Aston Martint.

Spoiler: jól pörög.

A Nincs idő meghalni 2020. április 8-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás