promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris készül a következő Halálos iramban, de Vin Diesel nélkül
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemsokára elkészül a forgatókönyv.

Májusban érkezik a Halálos iramban 9. része, amihez néhány napja be is futott a közel négyperces előzetese. Ahogy azt már Vin Diesel korábban kijelentette, a franchise fő történetszála a 10. epizóddal le fog zárulni, amit akár két részben is megvalósíthatnak; legalábbis a színész hajlik rá, hiszen elmondása szerint a széria és a rajongók is megérdemelnék, ha olyan lezárást kaphatna a The Fast Saga, mint amilyet például Az éhezők viadala, vagy a Harry Potter.

Ha a fő szálat valóban végleg is el varrják, az Universal bolond lenne, ha elengedné az aranytojást tojó tyúkot, inkább tovább gondolkodnak azon, hogyan lehetne életben tartani a franchise-t. Erre számos ötletük van: ahogy arról mi is hírt adtunk, a stúdiónak komoly tervei vannak Charlize Theron karakterével, Cipher-el, aki a 9. epizódban is kiemelt szerepet kap majd, emellett a Halálos iramban első spin off-ja, a Hobbs & Shaw is folytatást kaphat, ráadásul kettőt.

Vin Diesel pedig nemrég egy újabb projektről rántotta le a leplet, amit a MTV International-al való interjúja során árult el:

„Kidolgoztam egy spin off-ot női szereplőkkel. Jövő hónapban el is készül a forgatókönyv, aztán meglátjuk.”

A franchise-ban elég sok női karakter van, szóval van bőven muníció, és akár még több sztárt be lehetne hozni, ha ez a spin off valóban megvalósulna. Magának a projektnek a híre nem friss, hiszen Diesel már korábban is szóba hozta, ám eddig semmi jel nem utalt rá, hogy bármit is haladt volna vele a munka.

Annyi biztos, hogy a szkripten Nicole Perlman (Marvel Kapitány, Pokémon – Pikachu, a detektív), Lindsey Beer (Tini Nindzsa Teknőcök reboot) és Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Marvel Kapitány) triója dolgozik, szóval egy ízig-vérig csajos zúzásra és száguldozásra számíthatunk. Reméljük a Halálos iramban-univerzumban ez jobban fog elsülni, mint mondjuk a Szellemirtóknál vagy a Charlie angyalainál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás