promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trilógiává bővülhet a Hobbs & Shaw
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Universal Studios-nak komoly tervei vannak Hobbs és Shaw karakterével.

Néhány napja mutatták be a Halálos iramban 9. epizódjának közel négyperces előzetesét, ami egy rendkívül látványos és izgalmas filmet ígér. A trailerben a legtöbb karaktert láthattuk, köztük a Cipher szerepében visszatérő Charlize Theron-t, a Shaw-mamát játszó Helen Mirren-t, és a Dominic Toretto profi bérgyilkosának a bőrébe bújó John Cena-t. Hatalmas meglepetést okozott viszont minden rajongónak a zárókép, ami leleplezte a régen halottnak vélt Han Lue visszatérését.

Sokaknak feltűnhetett viszont, hogy egy fontos karakter hiányzik az előzetesből, mégpedig Luke Hobbs. Bár korábban is felmerült, hogy Dwayne Johnson nem kap szerepet a The Fast Saga legújabb etapjában, amit néhányan azzal magyaráztak, hogy Vin Diesel és a Szikla korábban csúnyán összebalhézott egymással, de azóta a két tesztoszteron titán kibékült.

Megnéztem az új film IMDb adatlapját, és ott sincs feltűntetve sem Dwayne Johnson, sem Jason Statham neve; ezek szerint sem Hobbs, sem Deckard Shaw nem fog feltűnni a Halálos iramban 9-ben, hacsak nem egy apró cameo erejéig egy stáblistás jelenetben.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a két színész nem szerepelhet majd az esetleges 10. epizódban, illetve az sincs kizárva, hogy folytatást kap a 2019-ben bemutatott Hobbs & Shaw is. Sőt, a We Got This Covered legfrissebb értesülései szerint

az Universal Studios rögtön két filmet tervez a két karakterrel, ami azt jelenti, hogy trilógiává bővülhet a Hobbs & Shaw.

Mindezt persze nem árt egyelőre csak pletykaként kezelni, most foglalkozzunk csak a Halálos iramban 9-el, ami május 21-én kerül a hazai mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás