promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos herceg előtt pukedlizett egyet Joker
Borítókép:  Adrian DENNIS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A címből kiderül, hogy Vilmos találkozott is Joaquin Phoenixszel, aki nem nagyon tudta az elején kezelni a helyzetet.

Vilmos herceg kapta a megtiszteltetést, hogy megnyithassa 73. BAFTA-díjátadót. A beszédében ki is emelte, hogy nagyobb változatosságra van szükség a jelöltek kiválasztásában, és a jövőben a Brit Filmakadémia mindenképpen erre fog törekedni, hogy támogathassák a kreatív tehetségeket.

Természetesen Joaquin Phoenix is ott volt a helyszínen, mint legjobb férfi főszereplő jelölt. A színész a Golden Globe, a SAG és a Critics’ Choice Awards után a BAFTA-díjat is csont nélkül besöpörte.

Szóval Phoenix most sok helyen szólalhat fel, és mindenhol előveszi a legodamondósabb stílusát. A BAFTA-díjátadón ő is kitért a sokszínűség hiányára, amit meg kell oldani. Persze a Golden Globe-os beszédét nem lehet lenyomni semmivel, ahol ízeseket káromkodott közben.

Vilmos herceg össze is futott Phoenixszel, és a színész hirtelen nem tudta mit tegyen, ezért pukedlizett egyet a hercegnek. Tőle igazából az is kitelne, hogy direkt csinálta, azonban ez annyira reflexből jött, hogy kizártam a szándékosságot. Ugyebár pukedlizni a hölgyeknek kell, míg a férfiaknak fejbiccentéssel kell üdvözölniük a királyi család tagjait.

Vilmost ez aztán abszolút nem érdekelte, mivel utána rögtön belevágott abba, hogy egyszerűen imádta a Jokert, amit briliánsnak tart a mostani felhozatalban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás