promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bad Boys 3 és az Úriemberek összecsapása: de ki győzött itthon?
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megszorongatta egymást a két alkotás, de valamelyiküknek győznie kellett a hazai mozikban.

Amerika Super Bowl lázban égett, szóval nem is terveztek komolyabb premiereket a tengerentúlon, ahol már harmadik hete vezet a Bad Boys 3 úgy, hogy nagyon megszorongatni sem tudta senki.

Itthon persze tele voltunk premierekkel: érkezett a Guy Ritchie-féle új gengszterfilm, az Úriemberek, a hatszoros Oscar-jelölt Kisasszonyok, és két családi alkotás is befért a kínálatba, akik bizony uralták a hazai mozik középmezőnyét.

Itthon van bőven Guy Ritchie-rajongó mozizó, szóval lehetett érezni, hogy sokan fognak rá beülni, de még ez is kevés volt, hogy lenyomja a Bad Boys 3-at, ami innentől kezdve nálunk is harmadik hete aranyérmes. (Az össznézőszáma 235 ezer 648 itthon.) Will Smith és Martin Lawrence duójára 38 ezer 512 néző volt kíváncsi, míg az Úriemberekre 35 ezer 435 ember ült be. A Bad Boys közeledik a 300 millió dolláros bevételhez, amihez még 10 milliót kell elérnie. Mivel 90 millióból rakták össze, így bizony már megvan bőven a profit.

A premierek közül a családi mókák kerültek előre: harmadik lett a Nickelodeon film, a Ne játssz a tűzzel 27 ezer 934 nézővel, őt pedig a Mancs őrjárat követte 16 ezer 927 látogatóval. A Kisasszonyok a hetedik helyre fért be: 13 ezer ember volt rá kíváncsi. Pozitív a fogadtatása, szóval biztosan fog fentebb is kúszni jövő héten.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 5. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. Úriemberek
  3. Ne játssz a tűzzel
  4. Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!
  5. 1917
  6. Dolittle
  7. Kisasszonyok
  8. Jojo Nyuszi
  9. Tőrbe ejtve
  10. Jumanji: A következő szint
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás