promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül a Halálos fegyver 5. része?
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mel Gibson és Danny Glover is visszatérne.

Richard Donner 1987-ben bemutatott akciófilmje óriási sikert aratott, ami aztán egy négy etapból álló franchise-vá nőtte ki magát. Az 1998-ban debütált 4. rész után csak sorozat formájában tért vissza a haverzsarus komédia-dráma, ami aztán 3 évadot élt meg.

Hollywood mostanában egy új divatot követ, igyekszik leporolni az örökzöld-szériákat, és feltámasztani azokat. Így született meg a Rambo – Utolsó vér, vagy az éppen a mozikat uralma alatt tartó Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk is.

Utóbbinak az elképesztő sikere láttán Hollywood rájött, hogy ez egy könnyen járható út, így újabb közkedvelt franchise-ok kerülhetnek elő a fiókból, mint például a Halálos fegyver.

A The Hollywood Reporter produceri kerekasztal beszélgetésének vendége volt Dan Lin, aki azt mondta, hogy jelenleg is dolgoznak a Halálos fegyver ötödik, egyben utolsó részén.

A producer szerint egyedül a forgatókönyvön múlik, hogy elkészül-e a következő rész, hiszen nemcsak az előző négy filmet rendező Richard Donner, de a Martin Riggs-et és Roger Murtaugh-ot alakító Mel Gibson és Danny Glover is visszatérne a folytatáshoz.

Donner utolsó rendezése 2006-ban került mozikba, ez volt a 16 utca, amelynek Bruce Willis és Mos Def volt a főszereplője, illetve ebben az évben mutatták be az 1980-as Superman II rendezői változatát is.

A Halálos fegyver 5. részével kapcsolatban arról egyelőre nincsen információ, hogy az előző négy film forgatókönyvét is jegyző Shane Black visszatérne-e a franchise-hoz, de ha mind Donner, mind az eredeti szereplőgárda rábólint a folytatásra, valószínűleg ő sem fog sokat tétovázni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás