promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey benne lenne A Maszk folytatásában
Borítókép:  New Line Cinema
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendező személyétől függ, hogy Jim Carrey újra felvenné-e a zöld maszkot.

A Dark Horse Comics képregénye bekerült a legnagyobb klasszikusok közé. Az emberek imádták az animációs sorozatot, ami anno a Cartoon Network-ön ment, és az 1994-es film se lőtt mellé, amiben Jim Carrey játszotta el Stanley Ipkiss karakterét – természetesen zseniálisan.

A Maszknak számtalan ikonikus főgonosz került az útjába, de ezt a filmben nem akarták erőltetni, talán helyesen is. Aki ismeri az eredeti képregényt, tudja nagyon jól, hogy Maszk akármennyire is vicces, a sztorinak van erősen sötét oldala is.

A Maszk 2. – A Maszk fia persze elkészült 2005-ben, de a 84 millió dolláros költségvetése ellenére egy komoly trash film lett. Jelenleg 2,2 ponton áll IMDb-n, és amúgy is megbukott. Hazánkban nem is merték bemutatni, csak DVD-n adták ki, hogy ki legyenek elégítve azok, akik imádják a gagyi filmeket. (Ők amúgy tényleg megvásárolják ezeket, van ismerősöm, aki gyűjti is.)

Carrey most a Sonic, a sündisznó film népszerűsítésével van elfoglalva jelenleg, ami február 13-án debütál nálunk.

Persze ilyenkor nem csak erről faggatják, hanem rákérdeznek más projektekre is, így került képbe A Maszk 2, amit a színész szívesen elvállalna, ha jönne egy őrült rendező, aki a legtöbbet tudná belőle kihozni.

„Nem igazán szoktak felcsigázni a folytatások, de a Sonic, a sündisznót lehetne. Nincs még teljesen kibontva a karakter, amit játszom (Dr. Eggman). A Maszk folytatása már a filmkészítőtől függne. Az ő személyén múlna az egész. Azért nem csinálnám meg, hogy meg legyen csinálva. Akkor elkészíteném, ha érkezne hozzá egy őrült látnok rendező. Simán!”

nyilatkozta Carrey, akinek a kijelentésére valószínűleg elég sok producer kapta fel a fejét, és már lapozgatják is a noteszüket.

A Masz első része 23 millióból készült, és 351 millió dollárt hozott a konyhára, tehát ott van a legtöbb profitot termelt képregényfilmek között, ugyanúgy, mint például a Joker.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás