promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobd félre a régi Sonic előzetest, megérkezett az új
Borítókép:  Paramount/Sega
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A főszereplő süni a közönség kérésére megkapta az újradizájnolt külsőt.

Ilyen is ritkán van Hollywood történetében, amit a szaksajtó csak úgy nevez: CGI-viszály. Amikor begördült a Sonic, a sündisznó első előzetese, én azzal voltam elfoglalva, lesz-e ebből vállalható alkotás, vagy sem? A mozik mélyvízében fog úszkálni a Sega kultikus kék karaktere, mondom oké, de akkor még így le sem esett, hogy lányok-fiúk, amúgy ez a sündisznó tök hülyén néz ki.

Hát, a közönségnek eszébe jutott, és ki is csapták érte a balhét. A játék sokaknak a gyermekkori kedvence, így érthető, hogy tökéletes dizájnt akarnak, nem valami torzszülöttet. Akkor néztem nagyot, amikor a készítők bejelentették, hogy rendben, elcsúsztatjuk a premiert, és átalakítjuk úgy a karaktert, hogy az igazán hasonlítson a játékbeli főhősre.

Hát, ilyen jófej alkotókkal nem sűrűn találkozunk. Hollywood arról szól, hogy mindenki megy a saját feje után, mindenben csak neki van igaza, ha meg jön a bukás, akkor ujjal kell mutogatni a másikra. Ez tényleg pozitív hozzáállás, és remélem ezt a közönség is meg fogja nekik hálálni.

A film főgonosza, Jim Carrey persze már anno lenyilatkozta, hogy az egész kicsit fel van fújva.

„A közönség jelenléte nagyon erős az alkotásnál, pedig az még javában készül. Nem tudom milyen következményei lehetnek ennek, mert olykor az agyad eldönti, hogy szeretne valamit, és amikor megkapja, sokszor csak legyint egyet, hogy rendben, ott van, de annyira nem is érdekelt a változtatás. Csak csatlakoztam a tömeghez.”

A színész óriási húzónév lesz a filmben, de az új előzetes is bizonyítja, hogy nem lesz ez annyira rossz móka.

A Sonic, a sündisznó 2020. február 13-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás