promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bad Boys 3 továbbra is legyőzhetetlen a mozikban
Borítókép:  CTMG/Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Guy Ritchie új filmje a sztárgárda ellenére sem tudott nagyot menni a tengerentúlon.

Meglepő módon nem rontották el a Bad Boys 3-at, de ami a legfontosabb, hogy a közönség odavan érte. A kritikusok többsége szerint is hiányoztak belőle azok az elemek, amikhez Michael Bay nagyon ért, de ettől függetlenül hozta az elvárt szintet az alkotás, és a Will Smith–Martin Lawrence duó 59,2 millió dollárt kalapozott össze csak Amerikában a múlt heti nyitóhétvégén.

Ezzel kínos helyzetbe hozták a Robert Downey Jr.-féle Dolittle-ét, amire dupla annyi pénzt sóztak el, de vajmi kevés ember volt rá kíváncsi. Még most sem áll jól, és az 1917 is visszavette tőle az ezüstérmes pozíciót.

A hétvégén a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk 34 millió dollárt, Sam Mendes Golden Globe-díjas drámája 15,8 milliót, míg a Dolittle 12,5 milliót kapart össze. Világbevételben is csak 91 millió dollárnál tart az állatos kalandfilm. Az 1917-nek elég volt a díjeső, hogy beindítsa a reklámját, és már 200 milliót hozott össze, míg a Bad Boys 3 215-öt. A Sony nem is vacakolt, és már a premier hétvégéjén berendelte a folytatást.

Guy Ritchie új filmje, az Úriemberek visszatér a gengszter világba, de ez az amerikai közönséget még nem hatotta meg. A Negyedik helyre esett be 11 millió dolláros bevétellel, pedig a sztárgárda tényleg összeállt: Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, és Eddie Marsan is ott van a filmben. Nálunk ezen a héten lesz a premierje, és szerintem egy fokkal jobban fog menni, mint a tengerentúlon.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 4. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. 1917
  3. Dolittle
  4. Úriemberek
  5. Jumanji – A következő szint
  6. The Turning
  7. Star Wars: Skywalker kora
  8. Kisasszonyok
  9. Just Mercy
  10. Tőrbe ejtve
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás