promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Bay egyetlen jelenetet rendezett a Bad Boys 3-ban, amiben ő maga is szerepel
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincsen Bad Boys Michael Bay nélkül.

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk január 16-án került a mozikba, és várakozáson felül teljesített: Amerikában eddig 83 millió dollár bevételt gyűjtött, nálunk pedig egyetlen hét alatt több, mint százezer néző váltott rá jegyet.

Az új rendezőpáros, Adil El Arbi és Billal Fallah úgy tűnik, hogy simán átvette a stafétabotot a franchise atyjától, Michael Bay-től, ami eddig dögös volt a Bad Boys-filmekben, azt megtartották, de fel is frissítették a sorozatot.

Kollégám, aki hosszasan le is írta véleményét az új részről, már a kritikájában elárulta, hogy az első két fimet rendező Bay is feltűnik a produkcióban, azt viszont nem árulta el, hogy milyen jelenetben. Egy héttel a bemutató után viszont már talán beszélhetünk spoileresen a látottakról.

A 3. epizód rendezőpárosa is feltűnik a filmben, de mindenképpen szerették volna Bay-t is szerepeltetni benne, amivel kapcsolatban több lehetőség is felmerült, végül MC Marcus lányának esküvői jelenetében játszott el egy kisebb szerepet. Kiderült, hogy ezt a jelenetet ő is rendezte meg.

„Eszünkbe jutott, hogy tiszteletünk jeléül egy igazi Michael Bay-snittet kap: a kamera kicsit alsó gépállásból 360 fokos kört ír le körülötte, ő meg az ellenkező irányba forog. Ez egy igazi Michael Bay-pillanat Michael Bay-el, amit ő maga rendeztett meg. Mi csak néztük, hogyan rendezi meg a saját snittjét”

magyarázták a rendezők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás