promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét bejelentés nélkül érkezett meg Eminem új albuma
Borítókép:  Shady Records
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper már nem is nagyon a slágerlisták és az eladások élére hajt.

Kapásból tudom mondani, hogy érkeznek a közeljövőben olyan előadóktól albumok, mint a Pet Shop Boys, Green Day, The 1975, Sepultura, La Roux vagy a Nada Surf, de Eminem ismét semmi előjelet nem adott, és hirtelen zúdította ránk a Music to Be Murdered By című lemezét, akárcsak a 2018-as Kamikazét. Akkor is csak a rapper, a közreműködők, na meg a kiadó tudta, hogy érkezni fog valami. Olyan ez, mintha egy film nem csak előzetest nem kapna, de még az IMDb-adatlapja sem létezne, csak akkor, amikor már megy a mozikban.

A filmes utalások itt még nem érnek véget: a borítón a rapper egy baltával és pisztollyal pózol, amit természetesen Alfred Hitchcock ihletett. Van egy másik típusú borító is, amin Eminem egy ásóval áll a kezében.

Az album producere Dr. Dre volt, és olyan közreműködőkkel találkozhatunk rajta, mint Ed Sheeran, Anderson Paak, Young M.A, Black Thought, Skylar Grey, Q-Tip, és a Godzillában hallhatjuk a nemrég elhunyt Juice Wrld-öt is.

Az első klip a Darknesshez érkezett meg, amiben Paul Simonnak is benne van a keze. A szerzemény a 2017-es Las Vegas-i lövöldözésnek állít emléket. A klip végén fel is teszik a kérdést, hogy mikor fog ez véget érni, és buzdítanak is mindenkit, hogy hallassák a hangjukat a fegyvertartási jogokat illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás