promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy fordulat várhat ránk a Stranger Things negyedik évadában
Borítókép:  8FLiX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Méltó ellenfelet kaphat Tizi az új évadban, de az is lehet, hogy szövetségest. Spoileresen folytatjuk. 

Sokan vitáznának azon, hogy a Netflix legnézettebb szériája elfáradt-e a harmadik évadra, vagy sem, de egy biztos, hogy érkezni fog a negyedik. A Stranger Things alkotói, vagyis a Duffer testvérek a következő szezonnal lezárnák a sztorit, mert érzik, hogy nincs már nagyon benne több. Jó hír, hogy maradnak a csatornánál, és elvileg nem csak új sorozatot, de valamilyen filmet is fognak készíteni.

Rossz hír is van, ami az, hogy bőven várni kell a negyedik évadra. Az első kedvcsinálóból annyi derült ki, hogy a friss szezon elhagyja Hawkinsot. Mást még nem is láthattunk volna belőle, mivel most kezdik, vagy kezdték el forgatni a szériát. Így a nyári premier kizárt, mivel a munka egészen augusztusig elhúzódik majd.

Amire talán a legtöbben kíváncsiak a negyedik évadból az az, hogy Jim Hopper túlélte-e a robbanást? Szerintem ez elég egyértelműnek tűnik, mivel a harmadik szezon zárása erős utalást tesz rá, hogy a rendőrfőnök a kamcsatkai orosz kutatólaborban van fogságban. Ha valami más amerikait tartanak ott fogva, hát akkor a készítők jól átvertek minket.

Azonban a nagy fordulatnak természetesen nem ez az alapja, hanem a Stranger Things: Six nevezetű miniképregény, ami értelemszerűen Hatnak a sztoriját mutatja be.

Azt már a második évadban megtudtuk, hogy Tizenegyhez hasonlóan vannak különleges képességű gyerekek a világban, mint amilyen Kali is. (Ő talán a Nyolcas volt, de tényleg nem emlékszek már pontosan.) Dr. Martin Brenner a képregényben is felfedi, hogy több labor van, szóval több olyan gyerek is, akik Tizi szintjén állhatnak.

Innen is jön az, hogy a kamcsatkai létesítményben is kell lennie egy Tizinek. Ezt a fordulatot biztosan nem fogják kihagyni a Duffer testvérek. Gonosz lesz, akiből később szövetséges válik? Tizi és Ő vajon össze fognak csapni? Meg hát egyáltalán létezik-e? Annyi biztos, hogy Tizenegynek még a képességét is vissza kell szereznie, ami a harmadik évad végén teljesen lemerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás