promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bedühödnek a csajok a Ragadozó madarak friss előzetesében
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élet Joker után: már egy hónapot sem kell várni, és debütál a Harley Quinn film.

James Gunn fogja majd rendbe tenni az Öngyilkos Osztagot, de addig érkezik az igen csak hosszú címmel rendelkező alkotás, vagyis a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása).

Joker egykori barátnője csapatot verbuvál, hogy legyőzzék Fekete maszkot, akinek az eljátszását nem kisebb név, mint Ewan McGregor vállalta be. Quinn olyan társakat kap maga mellé, mint Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez), Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és a későbbi Batgirl, alias Cassandra Cain (Ella Jay Basco). A nagy fanok már Renee Montoya nevével is találkozhattak, mivel a rendőrnő feltűnt a Batman animációs sorozatban.

A friss trailerben ismét Harley Quinn van a középpontban, akinek elég egy kis koksz, hogy teljesen elboruljon az agya. Amúgy az egész film elborult lesz, és a DC nem fog finomkodni, mivel a Ragadozó madarak korhatáros lett, vagyis R-besorolást kapott. Tehát lesz benne bőven szexuális utalás, erőszak, és a kemény odamondásokat sem fogják kisípolni.

A premier közeleg, mivel a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 2020. február 6-án debütál nálunk. Akkor majd kiderül, hogy Harley Quinn-nek és a csapatnak mennyire sikerült elborulni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás