promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A legfőbb piacon már nincs érdeklődés a Skywalker kora iránt
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A harmadik hetes elsőség megvan neki Amerikában, meg persze szinte mindenhol, de nagyon lagymatag az érdeklődés.

Ahogy haladt az új trilógia, úgy csökkentek a bevételei is a Star Wars-nak. Amerikában Az ébredő Erő még 936 millió dollárt tudott hozni, Az utolsó Jedik csúfosan már csak 620-at, a Skywalker kora meg úgy néz ki, hogy még a 600 millió dolláros bevételt se fogja elérni.

Ezen a hétvégén 33,7 millió dollárt hozott a film, és 450 millió dolláron áll a tengerentúlon. Az összbevétele sem valami fényes: 918 millió dollár. Már készültem megírni a cikket hétvégén, hogy átlépte végre a milliárdos bevételt, de még nem tartunk ott. Természetesen ez a Disneynek afféle minimum elvárása a Skywalker saga zárásától. Nyögvenyelősen közelítenek a minimális cél felé.

A friss premieres horror sem tudott senkit sem felcsigázni: Az átok háza 11,3 milliót hozott, a világ összbevétele pedig 17 millió dollár. Ettől a remake-től is többet vártak, de nem tudott felférni a dobogóra – a Jumanji: A következő szint maradt ezüstérmes, míg a Kisasszonyoké a bronz. A horror amúgy nálunk is premieres volt, később kiderül, hogy mennyi néző ült be rá.

A Macskák közben annyira bukta, hogy már majdnem kiesett a top 10-ből, de még a tengerentúlon aprópénznek számító 2,6 millióval befért. A világbevétele 57 millió, de hát hol van ez a 300 milliós büdzséhez?

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 1. hét:

  1. Star Wars: Skywalker kora
  2. Jumanji: A következő szint
  3. Kisasszonyok
  4. Az átok háza
  5. Jégvarázs 2
  6. Kémesítve
  7. Tőrbe ejtve
  8. Uncut Gems
  9. Botrány
  10. Macskák
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás