promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trónok harca őrület: Robert Downey Jr. esete a sárkánnyal
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Beletettek egy sárkányt a Dolittle kibővített előzetesébe. A kérdés már csak az: miért?

Biztosan sokan emlékeznek a Dolittle Eddie Murphy-féle változatára, ami akármennyire is esetlen volt, nem bukott meg: 70 millióból rakták össze, és csaknem 300 milliót hozott a konyhára. Az új változattal szintet akarnak lépni – magas költségvetés, tehát látványorgia – első ránézésre szerethető karakterek, és még ott van a leköszönő Vasember személye is.

Igazából Robert Downey Jr. neve rengeteget dob a filmen, és ez lesz az elsődleges közönségcsalogató. Kalandfilm lesz ez a javából, ami óriásit robbanhat a mozipénztáraknál. Ez kell is a Universalnak, mivel a Macskákkal akkorát fognak bukni, mint még soha. Sztárparádé hangok terén itt is lesz, mivel olyan szinkronokat kapunk, mint Ralph Fiennes, Rami Malek, Emma Thompson, Selena Gomez, Octavia Spencer, vagy a kedvenc Pókemberünk, Tom Holland.

A sztori szerint dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtokon, társasága pedig csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Jön a gond, az ifjú királynő súlyos beteg lesz, így a főhősünk kénytelen útnak indulni egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot.

Nagyjából ugyanazt az előzetest kapjuk, mint ami kijött tavaly október közepén, azonban a fél perces bővítésben feltűnik egy érdekes tényező: egy sárkány.  Robert Downey Jr. lesz a sárkányok apja? Megszelídíti majd, és megy vele porrá zúzni a királynő ellenségeit, mint Daenerys Targaryen?

Igazából nem tudom, hogy mi ez a sárkányozás. Az elején annyiban komolyan lehetett venni a Dolittle-t, hogy oké, itt egy látványos kalandfilm a családnak, de ezen még azok is tuti elmosolyodnak, akik eddig a pozitív oldalra tették az alkotást. Jómagam feladom, nem tudom, hogy mit akar az Oscar-díjas Stephen Gaghan.

A Dolittle 2020. január 16-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás