promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a saját színészei is beolvasnak a Macskáknak
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Taylor Swift finoman, míg James Corden kicsit durvábban fogalmazott.

Sem Amerikában, sem nálunk, sőt, az egész világon nem teljesít jól a Macskák. Andrew Lloyd Webber a világ egyik legsikeresebb musicalét tette le az asztalra, de úgy néz ki, hogy színpadon, és nem filmen.

A The Guardian is megerősítette anno, hogy a Macskák költségvetése körülbelül 300 millió dollár lehet. Ehhez képest 40 milliós világbevételnél tart, és a cikk írásakor 2,8-en áll IMDb-n, de a kritikusok is kellően utálják, nem csak a közönség.

Az is érthetetlen, hogy Amerikában a Skywalker korával együtt volt a premierje. Ez csak egy újabb méretes szög volt a koporsójába, mivel nem csak ezen múlott az elhasalás.

A filmben igazi sztárparádét hajtottak fel: Taylor Swift, Idris Elba, Rebel Wilson, Ian McKellen, James Corden, de Judi Dench is ott van segíteni, azonban erre senki sem lesz büszke a karrierjében, sőt, a legtöbb színész már próbál is elhatárolódni a filmtől.

„Külön kell választani, hogy milyen volt a forgatás élménye, és milyen lett a végeredmény. Koncentráljunk arra, hogy mit taníthat ez az embernek, amivel gazdagabbá teheti az életét.”

- fogalmazott Taylor Swift, akinek valószínűleg azt tanította ez az egész, hogy próbálja meg kiszűrni az ilyen projekteket.

James Corden viszont szokásához híven nagyon ütősen fogalmazott:

„Hallottam róla, hogy borzasztóan rossz az egész. Még nem néztem meg, de gondolom egy nap ez is eljön majd.”

A Universal közben le is állt a film Oscar kampányával. Jobban járnak, ha átállnak az Arany Málna-díjra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás