promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baby Yoda után jön a Baby Sonic – videó
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis „Baby”-vel mindent el lehet adni, és hát miért pont a Sonic film maradna ki ebből.

A Disney+-on debütált The Mandalorian nevezetű Star Wars széria egyik nagy meglepetése volt Baby Yoda felbukkanása, ami semmi perc alatt robbantotta fel az internetet. Gyakorlatilag mindenki odaáig meg vissza van a kicsi Yodáért, a Disney pedig valószínűleg rommá fogja keresni magát a plüssökön. Ezeket még csak karácsonykor dobták be a mélyvízbe, mivel Jon Favreau, a széria alkotója nem engedélyezte a gyártást. Ez azért volt, mert félt, hogy idő előtt kiderül a karakter kiléte.

A Sonic film 2020. február 13-án debütál nálunk. Hamarabb lett volna a premier, de a készítők eltolták egy úgynevezett CGI-viszály miatt. A rajongók Sonic újradizájnolását követelték, és a stúdió engedett a követelésüknek, nehogy már emiatt ne üljenek be a filmre. A Sega kultikus kék hőse még új előzetest is kapott emiatt.

Közben az alkotók bevetnek még egy trükköt: a japán előzetesben feltűnik Baby Sonic, szóval cukiság riadó van. Természetesen nem ő fogja uralni a filmet, de Baby Yoda után meg akarták őt is mutatni nekünk. Hogy az emberek még jobban elolvadjanak, még egy virágot is tart a kezében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás