promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Lucasnak esze ágába sem volt visszahozni Palpatine-t
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon jól tudjuk, hogy J. J. Abrams végül megtette. Spoileresen folytatjuk tovább.

Nagyon sokat beszélgettünk mi is a Skywalker kora után Palpatine visszatéréséről, amit Kylo Ren pálfordulásával is lehet magyarázni, de legfőképp azzal, hogy a Disneynek és a készítőknek nem volt meg az igazi gonosz karaktere, és kellett egy Joker. Ha már amúgy is mindenkivel retróztak, akkor Palpatine miért maradt volna ki?

Amikor megszólal, már attól kiráz a hideg mindenkit, és imádjuk is, de a karaktert eljátszó Ian McDiarmid sem készült a visszatérésre, mivel George Lucas anno már eldöntötte, hogy Palpatine meghalt.

„Úgy tudtam én már halott vagyok. Azt hittem Palpatine meghalt. Amikor ment A Jedi visszatér forgatása, akkor ledobtak engem a galaktikus pokolba, és akkor halott voltam. Megkérdeztem George Lucastól, hogy vissza fog-e még térni, de ő azt felelte, hogy „Nem, vége van”. Szóval lezártam ezt magamban. Persze akkor még nem tudtam, hogy megcsinálom az előzményfilmeket, így bizonyos értelemben nem voltam hallott, mivel elővettük, hogy bemutathassuk a fiatalkorát. Azonban most teljesen meglepődtem a visszatérésén.”

- mondta a színész a Digital Spy-nak, akin azért látszott, hogy boldogan bújt bele ismét a karakter bőrébe.

Abrams nem tudta volna elképzelni, hogy ne hozzák őt vissza valahogy a lezárásban, mivel túl fontos karakternek tartja a Star Wars univerzumban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás