promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káromkodós interjúban fejti ki Daniel Craig, hogy miért lett James Bond
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra is lesz.rja, hogy rázva vagy keverve kapja az italt.

Már teljesen biztos, hogy a Daniel Craig a 25-ik Bond filmben lesz utoljára 007-es. A No Time to Die, vagyis Nincs idő meghalni alcímmel érkező alkotás kicsit el is volt átkozva. Sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát.

Innentől már nem kell sokat várni, mert az alkotás 2020. április 8-án debütál nálunk.

Én is azok közé tartoztam, aki imádta Craig-féle Bondot, és a közönség nagy részének is bejött ez a nyers stílus. A színész az Empire-nek elmondta, hogy pont ezért vállalta el a szerepet, mert ezt a Bondot aztán marhára nem érdekli, hogy rázva, vagy keverje kapja a martinijét.

„Gyakorlatilag pár sor miatt vállaltam el a Casino Royale-t: »Egy vodka-martinit kérek!«, »Rázva, vagy keverve?«. A forgatókönyvben úgy volt megírva, ahogyan én is reagálnék a helyzetre, vagyis hogy »Nem úgy nézek ki, mint aki pont lesz.rja?«. Nagyjából ennyi, ez volt az ok, amiért megcsináltam. Nem akartam leutánozni senkit. Mi a f.sz értelme lett volna?”

Ahogy látjuk, Craignek még mindig kíméletlen stílusa van, de pont ezért szeretjük.

A színész elmondta azt is, hogy ha a Spectre után kiszáll, akkor nagyon bántotta volna a dolog, mert mindenképpen akart még egy filmet csinálni. Mondanom sem kell, hogy már alig várjuk, hogy összecsapjanak Rami Malekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás