promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Han Solo magyarhangját meg sem hívták, de Pumped Gabó ott ült a Skywalker kora díszbemutatóján
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csernák Jánost az első sor legszélére akarták ültetni a Star Wars 9. részének gálapremierjén.

Csernák János már 35 éve adja Han Solo hangját a Star Wars-filmekben, kivéve a Solo: Egy Star Wars-történetben, ami a karakter fiatalkori énjéről szól.

A színész a 24.hu-nak beszélt arról, hogy nem a forgalmazó nem hívta meg őt a Skywalker kora díszbemutatójára, viszont nagyon szerették volna látni a fiával, ezért jegyet akartak venni a vetítésre. Mikor aztán szembesültek azzal, hogy az első sor legszélére akarják őket ültetni, a színész reklamált a jegypénztárnál. Végül sikerült a 11. sorból megnézniük a Star Wars 9. epizódját.

„Az első sor, annak is a legszéle. Köszönöm Fórum Hungary! Megható ez a figyelmesség”

– ezzel a szöveggel posztolta ki a jegyről készült képet Csernák János.

A színész méltatlannak tartja, hogy a forgalmazók olyan embereket hívnak meg a hazai díszbemutatókra, akiknek nemhogy a filmhez, de még a színészethez sincs semmi köze. Pumped Gabó és az exei például az egyik legjobb helyeken élvezhették a filmet.

„Gyakorlatilag olyan figurák voltak ott, hogy én a házamba nem engedném be őket a gázt leolvasni. Mások pedig, akiknek harmincöt éve a Star Wars az életük, kapaszkodnak a jegyekért és nem mindig kapnak. Rossz a sorrend. Az előző Star Wars-filmre, a Solo: Egy Star Wars-történetre, ami ugye az általam szinkronizált karakter ifjúkoráról szólt, a kérésemre sem adtak jegyet. Megtagadták azon a címen, hogy nem jut. Azóta sem láttam a filmet, mert jegyet későbbre sem ajánlottak fel nekem. A Skywalker korát ezúttal meg tudtam nézni, szerencsére nem az első, hanem a tizenegyedik sorból.”

A 24.hu közzétette azoknak a hírességeknek a listáját, akik ott voltak a Skywalker kora díszbemutatóján. Pumped Gabón kívül többek között a Love Island néhány szereplője, Vastag Csaba, Zámbó Krisztián, Lotfi Begi, Liptai Claudia, Viszkok Fruzsi, Miskovits Marci és Görög Zita.

A filmben szinkronizáló színészek közül Csernák János csak Rajkai Zoltán látta a vetítésen, aki Poe Dammeron hangját adta. A színművész úgy fogalmazott,

szerinte a közönség számára is emelné a díszbemutató értékét, ha a közreműködő művészeket is látnák, találkoznának velük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás