promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skywalker kora: mit akart annyira elmondani Finn Reynek?
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

J.J. Abrams választ adott a nagy kérdésre. Spoileresen folytatjuk tovább.

Vegyes érzelmekkel debütált a Star Wars: Skywalker kora, ami megkapta méltó lezárását. Voltak vele gondok, de azért annyira nem kell kiszaladni a világból, tovább erőltetni azonban semmiképpen nem szabad.

A Disney hosszú pihenőt tervez a Skywalker kora után, mert ők is rájöttek arra, hogy semmi értelme annak, ha futószalagon kezdik el gyártani a filmeket. Jobb is lenne, ha a Star Wars franchise maradna a minőségnél a mennyiség helyett.

A Skywalker koránál voltak kisebb dolgok, amik mellett elment a forgatókönyv. Tudatosan, vagy véletlenül, ezekre nehéz lesz őszinte válaszokat kapni. Közben mindenki kíváncsi arra, hogy Finn mit akart annyira elmondani Reynek, amikor a Pasaanán bekebelezi őket futóhomok. Ott nem tudjuk meg, és utána sem, mivel később is előkerül a téma.

J.J. Abrams részt vett az Amerikai Filmakadémia egyik speciális Skywalker kora vetítésén, ahol elég sok kérdéssel bombázták a film után, és persze felmerült az is, hogy Finn mit akar annyira elmondani Reynek. A rendező meg is osztotta a nagyérdeművel, hogy Finn nem szerelmet akar vallani, hanem azt akarja megosztani, hogy maga is érzi az Erőt, vagyis Erő-érzékeny.

Erre amúgy vannak is utalások a filmben, de nincsen rendesen tisztázva. Egyértelmű, hogy ez sokakat megkavarhatott, de most már megtudtuk a teljes igazságot.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás