Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Will Ferrell majdnem a lavina alatt reked – Downhill előzetes

Will Ferrell majdnem a lavina alatt reked – Downhill előzetes

Zene, Film & Kultúra

Will Ferrell majdnem a lavina alatt reked – Downhill előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Amerikai feldolgozást kap a Lavina, amiben Will Ferrellnek kicsit drámáznia is kell.

A 2014-es svéd-dán norvég koprodukciót nálunk is bemutatták, amit nagyon bírt a közönség és a kritikusok is, ráadásul még Golden Globe-díjra is volt jelölve. Szóval nincs gond az eredetivel, de hát ez sem úszhatja meg, hogy kapjon egy amerikai változatot, amiben Will Ferrell és Julia Louis-Dreyfus lesznek a főszereplők.

A komédia keveredik a drámával, szóval Will Ferrellnek kicsit ezt az arcát is meg kell mutatnia. Az ő baromkodásait nem igazán tudtuk úgy elfelejteni, mint mondjuk Jim Carreyét, de hát Ferrellnek nem is igazán szokott menni ez a műfaj.

A sztori szerint egy család az Alpokba utazik síelni. Minden remekül alakul, egészen addig, amíg egy hatalmas lavina elsöpri a síparadicsom nagy részét, miközben a főszereplőink épp egy pályaszéli étteremben pihennek. Az anya megpróbálja védeni a gyerekeit, míg az apa gyáván megfutamodik. (Amúgy szerintem ilyen pánikban teljesen logikus lenne a menekülés.)

A lavina megáll előttük, szóval nem esik senkinek sem bántódása, de hát innentől Will Ferrell karaktere el lesz könyvelve tutyimutyi senkiházinak, aki csak úgy otthagyta volna meghalni a családját. A férj és apa természetesen mindent meg fog tenni azért, hogy visszaszerezze tekintélyét, de hát innentől nem lesz könnyű.

A filmhez megszerezték a Trónok harcás Kristofer Hivjut is, aki az eredeti változatban is szerepelt.

A Downhill 2020. február 14-én debütál Amerikában, nálunk meg majd kiderül.

Borítókép: Fox Searchlight Pictures