Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zseniális a Tenet első előzetese

Zseniális a Tenet első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Zseniális a Tenet első előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 06:40

Úgy néz ki újabb mesterművet kapunk Christopher Nolan-től.

Nagyon nagy volt a titkolózás a kultikus rendező friss alkotása körül. Voltak szerencsések, akik láthatták a nyúlfarknyi kedvcsinálót a mozikban, de amint az kikerült valahova netre, gyorsan el is tűntették. Ez is a hype része, azonban innentől vége a várakozásnak, mivel bedobták a mélyvízbe a teljes előzetes.

Ahogy már eddig is tudni lehetett, a főszerepet John David Washington kapta meg, aki a Csuklyások: BlacKkKlansman című filmben játszott nagyot. Volt kitől örökölni, mivel Denzel Washington fiáról beszélünk. Hozzá még olyan nevek csatlakoznak, mint Robert Pattinson, Michael Caine, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson és Elizabeth Debicki.

„Nem kérdés, hogy ez a valaha volt legambiciózusabb alkotásunk.”

- nyilatkozta anno az Entertainment Weeklynek Nolan,aki nem kizárt, hogy ismét mesterművet fog letenni az asztalra. Köszönjük is, hogy van ő nekünk ebben a remake-ekkel meg reboot-okkal teletűzdelt Hollywoodban.

A Tenet egy akció-thriller lesz a kémek világában, de ahogy látjuk, itt se nevezhetünk meg konkrét műfajt, mert ezt is körbelengi a misztikum, na meg egy kis sci-fi is.

Az alkotás 2020. július 17-én debütál Amerikában, mi meg remélhetőleg már 16-án beülhetünk rá.

Borítókép: Warner Bros.