Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Daniel Craig: Tervezz posztert az új James Bond-filmhez!

Daniel Craig: Tervezz posztert az új James Bond-filmhez!

Zene, Film & Kultúra

Daniel Craig: Tervezz posztert az új James Bond-filmhez!

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:48

A 007 Nincs idő meghalni főszereplője, Daniel Craig globális posztertervezési versenyt hirdet tehetséges James Bond-rajongók számára.

Az EON Productions, az MGM, a Universal Pictures International és a United Artists Releasing az egész világra kiterjedő kihívást kezdeményezett a legkreatívabb 007-rajongók számára, hogy elkészítsék saját, eredeti James Bond-poszterüket a 007 Nincs idő meghalni 2020 áprilisi bemutatójára készülve.

Az MGM, a Universal Pictures International és a United Artists Releasing marketingcsapataiból álló döntőbizottság olyan munkákat keres, amik

„egyediek, figyelemfelkeltőek és kétségtelenül bondosak”. 

A Daniel Craig-féle Bond-filmek ihlette alkotásoknak a filmsorozatra jellemző designt kell megidézniük, az elbírásnál pedig a kreativitást (30%), az eredetiséget (30%) és a téma feldolgozásának általános sikerességét (40%) veszik figyelembe.

Daniel Craig maga jelentette be a kezdeményezést a hivatalos 007-es csatornákon:

A kiválasztott alkotók pénzjutalmat kapnak, illetve visszajelzést a benyújtott munkájukról egy kreatív ügynökségtől, továbbá pályatanácsadást, hogy bátorítsák és a filmipar felé tereljék a művészek és kreatív elmék következő nemzedékét.

A résztvevőknek 2020. január 16-án 18.00 óráig kell benyújtaniuk pályaművüket, a kiválasztott alkotókat pedig márciusban jelentik be.

További információ a 007.talenthouse.com oldalon olvasható.

Borítókép: IndieWire