promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta utolsó előzetesét a Vaják
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix rakott alá nektek magyar feliratot is. Közeleg a premier!

A fantasy könyvsorozatot Andrzej Sapkowski lengyel írónak köszönhetjük, aki tett róla, hogy bőven legyen alapanyaga a szériának. A Vaják showrunner-producere anno le is nyilatkozta, hogy hét évadnyi történetszálat tett le az asztalra, és nem akarnak az elsőben ellőni mindent. Már az elején azon gondolkodtak, hogy merre tudnak fejlődni a karakterek.

Az első évadra nem kell sokat várni, mivel december 20-án debütál, szóval a fanok már karácsony előtt ledarálhatják az első nyolc részt. A Netflix nem is vacakolt sokat, és már a debütálás előtt berendelte a második évadot.

A világba a rajongók vizuálisan bemerészkedhettek játék formájában, amelyet rengeteg szaklap az év legjobb RPG-jének mondott ki . Ezt magunk mögött kell hagyni, és arra kell koncentrálni, hogy a sorozat valóban a Trónok harca nyomdokaiba tud-e lépni. Már most hengerelnie kell, mert érkeznek a Trónok harca spin-offjai, ráadásul a Gyűrűk ura széria is.

Jimmy Kimmel műsorában már láthattunk egy harcjelenetet a Vajákból, ami Calanthe királynő udvarában játszódik. A Henry Cavill által alakított Geralt forgatja is a kardot rendesen, de még nem sikerült túl izmosra.

A végső előzetesben mutogatnak nekünk az akciókból, de csak szerényen, hogy a látvány majd a széria nézése közben csapjon arcon minket – legalábbis remélhetőleg. Ahogy a Netflix összefoglalja nekünk:

„A gonosz által belakott kontinensen egymásba fut a szörnyvadász, a varázslónő és a szökevény hercegnő útja.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás