promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon úgy néz ki teltházas lesz az Aerosmith budapesti koncertje
Borítókép:  Aerosmith offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Aerosmith nyáron érkezik az Arénba, a jegyek pedig rohamosan fogynak.

Az együttes ismét beveszi Európát, a turné pedig június 13-án szombaton kezdődik az olaszországi Milánóban, az iDays fesztiválon. Az együttest ezekben az országokban lehet majd elkapni élőben: Svájc, Belgium, Csehország, Franciaország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Lengyelország, Anglia, Dánia, Németország, és természetesen Magyarország.

A csapat 50-ik évfordulóját ünnepli, nálunk pedig már 26 éve nem jártak, szóval érthető a nagy érdeklődés a rajongók részéről. Azt is könyveljük el, hogy valószínűleg ez is lesz az utolsó fellépésük nálunk.

A regisztrált tagok élhettek az elővásárlással, az igazi roham azonban a mai napon kezdődött, mivel 11 órától már mindenki számára elérhetőek voltak a jegyek.

Az első óra után már akadtak olyan szektorok ahol csak pár darab belépő elérhető, illetve a kiemelt állójegyek többsége is elfogyott.

Szóval nem érdemes várni a jegyek beszerzésével, főleg, ha nem nyáron akarunk lecsapni rájuk másodkézből, kicsivel borsosabb áron.

Az Aerosmith 2020. július 24-én lép fel a vadonatúj Puskás Arénában, ahol tényleg impozáns lesz a látvány egy teltházzal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás