promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars-sztárja fikázza az új filmeket, elmondta, hogy mi a baj velük
Borítókép:  Hypebeast
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mark Hamill után a Star Wars egy másik színésze is csalódottságát fejezte ki az új filmek iránt.

Mark Hamill, aki Luke Skywalkert alakította a Star Wars-ban, nem rejtette véka alá, hogy mit gondol arról, hogy mit csináltak a karakterével Az utolsó Jedikben. A színész többször is nyilatkozta, hogy voltak nézeteltérései Rian Johnsonnal emiatt, mert szerinte Luke nem az a típus, aki elvonul egy szigetre meghalni. De persze tiszteletben tartotta a rendező szándékait, és úgy játszotta el az öreg Jedi-mestert, ahogy azt Johnson látni akarta tőle. Mondanom sem kell, hogy pazar alakítást nyújtott Hamill Az utolsó Jedikben.

[[cikk]]

Ezúttal az új trilógia egyik főszereplője, a Finn-t alakító John Boyega kezdte el szidni a filmeket. A színész a Hypebeast magazinnak mondta el, hogy csalódott, amiért Rey, Poe és Finn nem kapott annyi közös jelenetet, mint Leia, Luke és Han a klasszikus trilógiában.

„Azt hiszem, az eredeti Star Wars-filmekben a trió sokkal jobban működött. Annak ellenére, hogy egyértelműen Luke utazása volt a középpontban, Han és Leia és őközte meg volt az erős dinamika. Nem tudom, hogy a IX. epizódban létre tudtuk-e hozni mi is ezt a dinamikát. Ha igen, az remek lenne. Három film után viszont még mindig úgy érzem, hogy nem ismerjük a szereplőket annyira, mint Hant, Luke-ot és Leiát"

Boyega azt mondta, sokat beszélgetett Mark Hamillel az új filmekről, többek között a fenti problémájáról, és Az utolsó Jedik hibáiról is.

„Szerintem Az ébredő Erő egy nagyon átgondolt dolog kezdete volt, Az utolsó Jedik viszont, ha őszinte akarok lenni, úgy érzem, eléggé képlékeny. Nem igazán értettem egyet egy sor döntéssel, és ezt el is mondtam Mark Hamillnak, akivel nagyon sokat beszélgettünk erről. Mindannyiunknak nehéz volt, mert elválasztottak egymástól”

John Boyega elmondása szerint a Skywalker kora volt számára az utolsó Star Wars-film, és nem tervez visszatérni egyéb Csillagok háborúja projektben sem. A színész nemrég egy eléggé kellemetlen szituációba került, ugyanis az ő hibájából felkerült az eBay-re a Star Wars 9. részének forgatókönyve.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás