promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit keres Chris Pine a Wonder Woman 1984-ben?
Borítókép:  Warner/DC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt eddig is tudtuk, hogy Steve Trevor karaktere visszatér, de még nagy a titkolózás, hogy hogyan és miért?

A brazil Comic-Conon leleplezték a Wonder Woman 1984 előzetesét, amiből még nem sok minden derült ki, viszont ahogy a Stranger Things és sok más alkotás, ez is készül meglovagolni a ’80-as évek hullámot. Charles Roven producer annyit árulkodott, hogy különálló történetet kapunk, szóval nem fog minden az előző részre épülni, csak bizonyos pontok. Úgy kell ezt elképzelni, hogy a sztorit akkor is érteni fogjuk, ha amúgy közünk sincs a DC-univerzumhoz.

[[cikk]]

Már régóta kiderült, hogy Chris Pine visszatér a folytatásban. Persze még nem tudtuk, hogy emlékként, vagy szellemként, vagy csak a tejesdobozon lesz rajta, hogy keresik, vagy mégis mi a fenét akarnak vele kezdeni. Aztán az előzetes után mindenki megörült, de persze szét is tárta a karját, hogy Steve Trevor bizony ott parádézik szinte végig a trailerben.

Patty Jenkins rendező beszélt erről a Comoc-Conon, de a teljes sztoriba persze még nem ment bele:

„Azt még nem árulhatom el, hogyan tér vissza, de azt le kell szögeznem, hogy nem azért tettük bele Steve Trevort a filmbe, mert mindenképpen bele akartuk tenni Steve Trevort. Amikor az első rész történetét dolgoztuk ki, akkor átéltünk egy nagy felismerést, és ezt csak úgy lehet elmesélni, ha Chris Pine Steve Trevor. Ez nem trükk, szerves része a sztorinak. Jó érzés visszakapni Christ, és nagyon fontos is a történet szempontjából, már alig várom, hogy lássátok.”

Rajongói teóriák már mennek, hogy miképp tér vissza a karakter, de abból már annyi van, hogy én inkább nem mennék bele egyikbe se.

A Wonder Woman 1984 2020. június 4-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás