promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Holland egy kocsmakvíz közben beszélt a Disney vezetőjével
Borítókép:  Chuck Zlotnick - Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez nem lenne elég, még el is sírta magát a telefonban Bob Igernek.

A Sony mindig is dörzsölhette a tenyerét, mivel Pókember hiába Marvel karakter, de a filmes jogok nem náluk vannak. Volt is nagy balhé, hogy hiába készült el a Pókember: Idegenben is, ebből nem lesz trilógia, mivel a Marvel és a Sony összeveszett. Előbbi be akart szállni a finanszírozásba, és 50 százalékos részesedést akartak a profitból. A Sonynak erre az volt a válasza, hogy szépen feltartotta a középsőujját, és mondták, hogy akkor viszlát Marvel-moziverzum, nem kell ez nekünk.

Bár a Sony számított még Tom Hollandre, ő mégis önfeláldozóan próbálta békíteni a feleket. A The Hollywood Reporter le is hozta, hogy alig ment le a Disney sajátos Comic-Conja, vagyis a D23 expó, a színész már azonnal elkezdett beszélni a Sony Pictures elnökével, Tom Rothman-nel, akit arra bíztatott, hogy tárgyaljon újra a Disneyvel.

 

Ezután jöhetett a Disney vezérigazgatója, Bob Iger, aminek a teljes sztoriját még nem ismertük, azonban Holland elmesélte Jimmy Kimmel műsorában.

A színész először csak Iger e-mailére írt, amire a vezérigazgató szinte azonnal válaszolt, és Iger rá is kérdezett, hogy mikor tudnának telefonon beszélni. Holland persze rávágta, hogy bármikor.

„Pár nappal később jött az ismeretlen számos hívás, amikor Holland pont egy komcsakvízen vett részt a családjával. Nem tudott mit csinálni, érezte, hogy Iger az, ezért felvette a telefont. Holland megköszönt neki mindent, Iger azonban megnyugtatta, hogy nincs még veszve minden. A színészt azonban elkapták az érzelmek, amik még fel is erősödnek, ha alkoholmámorban úszik az ember, és elsírta magát, hogy vége lehet ennek a kalandnak.”

Lehetne most mondani, hogy Holland persze, hogy sírt, mivel elesett volna egy csomó pénztől, de ez nem lenne igaz. Minden lépésén érezhető volt, hogy a szívén viseli a karakter sorsát, és akarja, hogy a történetet rendesen, az MCU-n belül zárják le.

Végül szent lett a béke, amivel még így is a Sony járt jobban, mivel a Marvel-Disney páros csak 25 százalékot vállal át a filmből, így a nyereségből is csak ennyit lát viszont.

Holland a videó elején beszél a Cherry című alkotásról is, amiben ismét a Russo testvérekkel dolgozik együtt, azonban ez nagyon nem szuperhős-mozi lesz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás