promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre érkezik a Halott Pénz dokumentumfilm – előzetes
Borítókép:  Akvárium offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alkotás a 15 éves Halott Pénz történetét mutatja be.

Számokban valahogy így lehet kifejezni A Halott Pénz sztorit: 15 év, 95 perc 15 dal, 22 kamera és 3560 vágás, és persze 25 ezer rajongó, akik nélkül ez az egész csoda nem történhetett volna meg. Az Akvárium Klubban premier előtt mutatták be a filmet, aminek a középpontjában a zenekar júniusi VOLT Fesztivál jubileumi show-ja áll.

A számos vendéget felvonultató koncert legemlékezetesebb pillanatai mellett az alkotásban, exkluzív interjúkban a zenekar tagjai, hozzátartozók, zenésztársak, és a közeli barátok is megszólalnak.

„Szerettük volna különlegessé tenni ezt az évet a rajongók és a zenekar számára is, így jött az ötlet, hogy a VOLT Fesztiválos koncertünk köré felhúzzuk kicsit a Halott Pénz történetét is egy film formájában. Egy kicsit koncertfilm, egy kicsit dokumentumfilm, és nagyon az, amit reményeink szerint majd megmutathatunk a gyerekeinknek 15 év múlva”

– mesélte Marsalkó Dávid az alkotásról.

A premieren persze ott volt Könyves Dina is, aki ezt az egészet rendezőként összehozta:

„Szerintem sokan nem is gondolják, hogy mennyire egyedi személyiségek állnak a Halott Pénz mögött. A dalokhoz fűzött történeteken keresztül beleláthatunk abba, hogy a sikerükben rengeteg munka és az elhivatottság mellett kétely, és sok nehéz pillanat is volt. Ebben a filmben őszintén  szólalnak meg, és most megmutatják, hogy kik is ők valójában.”

2020. január elsején pont ideális lesz másnapűzőnek a sztori, mivel az M2 Petőfi TV ekkor tűzi majd műsorra az alkotást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás