promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még két nap és érkezik a 25. James Bond film előzetese
Borítókép:  MGM
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Addig is kaptunk hozzá egy kis kedvcsináló felvezető videót.

Október végén sikerült befejezni a 25-ik James Bond film forgatását, amivel volt bőven probléma. Sokan úgy gondoltuk, hogy szerencsétlen alkotás tényleg el van átkozva: sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás is, és még Daniel Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy vissza kellett vinni őt az Egyesült Állomokba, hogy megműtsék a lábát. (Ugyebár többségében külsős helyszínen forgattak.)

Végül nagy nehezen, de sikerült lezárni a filmet, amire Craig nem csak a sérülése miatt fog emlékezni, hanem azért is, mert utoljára bújik bele James Bond bőrébe. Az 51 éves színész már belefáradt az akciózásba, és kevésbé megterhelő szerepeket fog bevállalni. Mielőtt megkérdeznétek, hogy biztosan visszavonul, mint 007, mert ezt már egyszer egyszer kijelentette, és nem volt igaz. Száz százalékig biztosnak tűnik, mivel maga a színész vallott erről Stephen Colbert beszélgetős műsorában.

 

A No Time to Die (Nincs idő meghalni) sztorija szerint Bond már visszavonultan sütteti a hasát Jamaicán, de hát hamar akcióba kell lépnie, mivel az új főgonosz, vagyis Rami Malek rosszban sántikál. A főszereplő és főgonosz mellé még olyan színészek csatlakoznak, mint Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Christoph Waltz , Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rory Kinnear, vagy Naomi Harris.

Akik szemfülesek, azok Lashana Lynch-et is kiszúrhatják, aki ugyebár a Marvel Kapitányban szerepelt legutóbb. Tényleg csak futó képsorok ezek tíz másodpercbe sűrítve, de hát a végén ott a lényeg, hogy szerdán megkapjuk a teljes előzetest.

Ahogy látjuk, az Aston Martin ismét nem fog csalódást okozni. A fényszórók helyére két elég komoly gépágyú került.

A 25-ik James Bond mozi 2020. április 8-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás