promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a 2020-as VOLT fesztivál első neveit
Borítókép:  VOLT offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lenny Kravitz és Marshmello is készenlétben, hogy felrobbantsák a Nagyszínpadot.

A VOLT fesztivál jövőre is hozza a jól bevált receptet, és igyekeznek minden műfajban nagyon erős nevekkel kedveskedni a fesztiválozóknak. A jövő évi VOLT-ot július 1-4. között rendezik meg. A nyár még messze, de szokás szerint már most befutottak az első nevek.

Van egy ember, aki négy egymást követő évben nyerte meg a Grammy-díjat a legjobb férfi rockelőadóként, mellyel a legtöbb győzelemmel rendelkezik ebben a kategóriában. Ő bizony Lenny Kravitz, akinek ha gitár kerül a kezébe, akkor elszabadul minden. Iszonyatos energia szokott lenni a koncertjeiben, és ez valószínűleg Sopronban sem fog változni.

Az EDM kategóriában is világsztár érkezik, méghozzá egy pillecukor fejű zseni, Marshmello. Christopher Comstock mindenhol óriási bulikat szokott csinálni a szettjeivel, a dalai meg általában kiakasztják a stream számlálót.

Az indie-rock kategóriában is kell giganév, ő pedig Mike Rosenberg, vagyis Passenger lesz.

„Vannak, akik szerint ha azt mondom valamire, hogy popos, akkor káromkodom. Pedig ez csak annyit jelent, hogy egy dallam fülbemászó. Hát, az én kedvenc számaim mind fülbemászóak”

– mesélte anno az énekes. Erre is készüljünk, popos indie dallamokra, egy varázslatos fellépéssel.

Megbízhatóan hozza a klasszikus rockot – Taylor Momsent ex-színésznővel az élen – a The Pretty Reckless, érkezik a fiatalság szószólója, egy igazi extravagáns színpadi jelenség, Yungblud, szintén a Telekom VOLT vendége lesz a brit vloggerből lett rapper, Scarlxrd.

Fellép Sopronban a dance, elektro, és progresszív house-ban utazó zenei társulás, a Nervo, érkezik a Faithless egy DJ szettel, valamint LTJ Bukem & Roni Size is nyúzzák majd a keverőt.

Élő produkcióval érkezik a walesi Dj/producer, High Contrast, jön a dubstep, drum and bass és drumstep tempót hozó Dirtyphonics és a legfrissebb bejelentést zárja a dubstep és drum and bass producer/DJ, Funtcase.

Több évtized után tavaly a VOLT új helyszínre, a korábbi terület közvetlen szomszédságába költözött. Az idei évben a szervezők a kemping jelentős fejlesztését tűzék ki célul, 2020-ban két kemping várja a VOLT-osokat. A tavaly kialakított Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. A tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport és bulihelyszín, kertmozi és medence várja a fesztiválozókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás