promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar mozikban is tarolt a Jégvarázs 2
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney friss animációs filmje a hazai mozikban is maga mögé utasított mindenkit.

Nem volt kérdés, hogy a Jégvarázs második felvonása nálunk is szép számokat fog hozni. Nagyon erős a franchise, és óriási várakozás övezte. Amerikában 127 millió dollárral tudott nyitni, az összbevétele pedig 350 millió lett az első héten. Ehhez mi 235 millió forintot tettünk hozzá, aminek az eléréséhez 165 ezer néző kellett.

 

A többiek a Jégvarázs miatt buktak egy helyet, Az aszfalt királyaira 40 ezer 671, míg a Múlt karácsonyra 23 ezer 407 néző volt kíváncsi.

Premierben vetítették a mozik a Depeche Mode filmet, Spirits in the Forest címmel. Ez negyedik lett 13 ezer nézővel. Azért nagyon erős ez a szám, mert a zenekar dokumentumfilmjét csak egy este, november 21-én lehetett megnézni. Igazából engem ez nem lepett meg, mert iszonyatosan erős Depeche Mode rajongótábor van hazánkban.

 

A premierek közül még a Tudsz titkot tartani? című romantikus vígjáték tudott jó számokat hozni. Erre 11 ezer 890 ember ült be. A történet középpontjában Emma áll, akinek a repülőgépe viharba kerül. A halál közelsége miatt elmondja szinte minden titkát a mellette ülő férfinak. Mivel nem halnak meg, szeretné minél hamarabb elfelejteni az egészet, csak hát ez nem fog menni, mivel a férfi a főnöke lesz, aki most már minden pikáns titkot tud róla. Ha izginek tűnik, vállaljátok be.

A top 10 további versenyzői így jönnek sorban: Joker, Midway, Valan – Az angyalok völgye (magyar krimi, ez is premieres volt), Álom doktor, Drakulics elvtárs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás