promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem mutatják be a mozikban a Beverly Hills-i zsaru 4-et
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy ez egy jó hír.

A nevem Dolemite után újabb Eddie Murphy filmre csapott le a Netflix, mivel a Paramount Pictures eladta a jogokat a streamingszolgáltatónak. Az előző alkotás Rudy Ray Moore igaz történetét meséli el, és úgy, hogy annak bizony R-besorolást kellett kapnia.

Annyi biztos, hogy a színész még az akció-vígjáték előtt bevállalt egy folytatást, ami az Amerikába jöttem második felvonása lesz. Ha nem jön közbe semmi, akkor ez 2020. decemberében fog landolni a mozikban. Murphy félt is egy kicsit a korhatár besorolástól, így lazábbra veszik a poénokat. Azonban mivel a Beverly Hills-i zsaru 4 a Netflixen debütál, így ez azt is jelenti, hogy nem kell visszavenni az odamondásokból.

 

A franchiset 1994 után veszik újra elő, mivel a Beverly Hills-i zsaru 3 ekkor debütált. Hamisítatlan ’90-es évekbeli akció-vígjáték, de a háromból bizony ez a leggyengébb rész. A rajongók pont azért tartanak ki jelenleg Murphy mellett, mert úgy érzik, hogy kezd visszatalálni a helyes útra. A Beverly Hills-i zsaru 4 után kicsit szüneteltetni is akarná a filmezést, és visszatérne a stand-up comedy világába, ami anno híressé tette.

Jerry Bruckheimer producer és Murphy jó páros. Valószínűleg a Netflix ha nem is teljesen, de szabad kezet fog nekik adni, hogy úgy variálhassák a filmet, hogy az a nézők számára nagyot üssön.

Azt még nem tudni, hogy Axel Foley friss kalandját mikor kezdik el forgatni, de ugyebár előtte még az Amerikába jöttem 2 végére is pontot kell tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás