promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őket szeretnék Alfred és Pingvin szerepében látni az új Batmanben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Deadline értesülései szerint megvan, hogy kiket néztek ki a szerepre.

Matt Reeves új Batman-filmjében már vannak biztos pontok. Az egyik ugyebár Robert Pattinson, mint Batman, akit már senki sem fikáz, mivel elfogadták, hogy jó választás a szerepre.

 

Zoe Kravitz játszhatja majd a Macskanőt, és van egy biztos főgonoszunk is, mivel Paul Dano fogja alakítani Rébuszt, aki a Vérző olajban, vagy a Fogságban című filmben is iszonyatosan nagyot játszik, és még mindig szemtelenül fiatal. Mindenki kíváncsi, hogy milyen Rébuszt kapunk Jim Carrey után.

 

Most pedig jönnek a nem biztos pontok: Anno Jonah Hillel együtt jelentették be, hogy Jeffrey Wright lesz Gordon felügyelő. Az HBO-s Westworld-el felfutott színészt még nem cáfolták, és nem is erősítették meg. Annyi biztos, hogy Hill visszamondta a felkérést, akinek Pingvin szerepét szánták volna.

 

A mostani pletykák szerint egy érdekes döntés van születőben, mivel Pingvin szerepére Colin Farrell van kinézve. Neki sem Jonah Hill, sem Danny DeVito alakja nincs. Ő bizony magas és vékony, de lehet Reeves egy teljesen új irányba akarja elvinni a főgonoszt, és ez a kinézetét is érinteni fogja.

A hűséges Alfred Pennyworth szerepére is egy igen nagy sztár, Andy Serkis van kinézve. Ő már dolgozott együtt Reeves-szel két majmok bolygója filmen is. Akkor Caesart alakította, azonban most teljesen emberi alakban jelenhet meg a vásznon.

Kezeljük még pletykaként a dolgot, viszont a Deadline nem szokott melléfogni a belső forrásaival.

Az egész alkotás noir-hangulatú lesz, amiben előtérbe kerül a főhős nyomozó készsége, amit mostanság mindig háttérbe szorítottak. Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva. A forgatást már januárban meg akarják kezdeni, szóval addig ki kell derüljön, hogy kik lesznek a főbb szereplők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás