promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jonah Hill nem kér Batmanből
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész játszotta volna a film egyik antihősét, de nem él a lehetőséggel.

Szerdán még azt gondoltuk, hogy sínen van az új Batman-film. A Warner bejelentette, hogy Zoe Kravitz fogja alakítani az új Macskanőt. A színésznőtől egyébként nem áll olyan távol a karakter, bár eddig csak a hangját adta hozzá a Lego Batman mozifilmben.

 

Ezzel Kravitz a második színes bőrű színész, aki csatlakozott Matt Reeves filmjéhez, Jeffrey Wright már korábban aláírt a stúdióhoz, elvileg ő alakítja majd James Gordont. A címszereplőt, magát Batmant Robert Pattinson játssza majd, és az is kiderült már, hogy az új film noir-stílusban merül bele Bruce Wayne nyomozásaiba.

 

A The Batman gonoszairól eddig nem lehetett semmi biztosat hallani, csupán pletykák keringtek arról, hogy a Denevérember három ellenfelet is kap, köztük Pingvint és Rébuszt. A stúdiótól érkezett még korábban a hír, hogy a kétszeres Oscar-jelölt Jonah Hill (21 Jump Street, A Wall Street farkasa) is esélyes valamelyik antihős szerepére. A rajongók rögtön Pingvinnel hozták össze, hiszen az illene leginkább a színészhez.

A Variety azonban nemrég hírt adott arról, hogy Hill visszautasította a lehetőséget. Azt nem tudni, hogy miért döntött így, csupán csak találgatni tudunk. Tehát még mindig nincsen egy ellenfele sem Batmannek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás