promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mivel akarja elcsábítani a nézőket az HBO Max?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik a streaming háború, amiben az HBO új versenyzőt indít.

A WarnerMedia elindítja az HBO Max-et, ezzel még nagyobb fejfájást okozva a nézőknek, hogy mire is fizessenek elő. Ha nagy film és sorozat fogyasztók vagyunk, akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha legálisan szeretnénk élvezni az összes tartalmat. Lesz itt már Netflix, HBO GO, Disney+, Apple TV+, Hulu, meg hadd ne soroljam tovább, hogy mennyire akar mindenki egy szeletet a tortából.

Az HBO Max nem lesz olcsó, mivel havonta 14,99 dollárba, nagyjából 4 500 forintba fog kerülni. Ezeken mind élvezhetjük a DC, New Line, CNN, TNT, TBS, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, na meg persze a Warner Bros. tartalmait.

A Netflix rengeteget fizetett az AT&T-nek, ami a Warner anyacége, hogy a Jóbarátok ott díszelegjen a kínálatukban. Ezért is vették el tőlük, mert a sitcom megy az HBO Max-re. Azt hihetnénk ezek a tartalmak annyira nem fontosak, pedig nagyon is, főleg Amerikában. A Netflix most 500 millió dollárt ad ki a klasszikus szituációs komédiák úttörőjéért, a Seinfeld-ért. Csak azért, hogy náluk lehessen streamelhető a széria.

 

A csatorna 2020 májusában indul 10 ezer órányi tartalommal. Ha lecsengett a mozikban a Joker, akkor az is ott fog debütálni.  

Az HBO Max egyik zászlóshajója a House of the Dragon című Trónok harca-előzménysorozat lesz, már ha azt nem kívánja elkaszálni a csatorna. Ezekben elég nagy a fejetlenség most náluk, hogy stílusosan szóljak. Érkezik majd a Raised by Wolves című sci-fi-sorozat is, amit Ridley Scott készít. Hála égnek semmi köze nincs az Alienhez, elég volt a kínos Covenant bukta.

 

Az viszont jó hír, hogy az HBO és az HBO Now előfizetői automatikusan hozzáférnek majd az HBO Maxhoz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás