promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövőre kezdik el forgatni a Legendás állatok 3-at
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

J.K. Rowling éjt nappallá téve tökéletesítette a harmadik rész forgatókönyvét.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntetteinek voltak hibái, többek között elég vontatott volt a története és számos logikátlanság volt benne, amit remélek, hogy a következő három részben meg fognak magyarázni, és helyre tesznek.

Ez főként J.K. Rowlingon múlik, aki a forgatókönyveket írja. A Legendás állatok második részét elég sok negatív kritika érte, ezért a stúdió és az alkotók úgy döntöttek, hogy inkább elcsúsztatják a következő film forgatását, csak legyen rendben a forgatókönyv.

 

Rowling éjjel-nappal azon dolgozott, hogy tető alá hozzon egy jó szkriptet, ami úgy tűnik, hogy végre megszületett. Az alacsony, köpcös muglit, azaz, ahogy az amerikai varázslók hívják a varázstalan embereket, magnixet, Jacob Kowalskit alakító Dan Fogler azt mondta, hogy a harmadik film forgatása 2020 februárjában kezdődik.

A magam részéről, bár láttam én is a film hibáit, elszórakoztam a Grindelwald bűntettein, és bármikor szívesen visszatérek ebbe a varázsvilágba. Kíváncsian várom, hogy Rowling mit alkotott.

A Legendás állatok 3. része várhatóan 2021. november 12-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás