promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előzetest kapott Stephen King nyomozós thrillere
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kívülálló című szériát az HBO mutatja majd be.

Tele van minden Stephen King nevével, akit eddig is imádtunk, de mostanság tényleg futószalagon jönnek az adaptációk. A kívülállók ráadásul még egy egészen friss regény, mivel csak 2018-ban jelent meg. Sok rajongó talán még el sem jutott addig, hogy elolvassa, de ezt bármikor pótolhatja a széria előtt, mivel magyar fordításban is megjelent.

Egy oklahomai kisvárosban, Flint Cityben járunk, ahol megerőszakolnak és meggyilkolnak egy 11 éves fiút, Frank Petersont. A szemtanúk beszámolója Terry Maitlandhez vezet, aki gimnáziumi irodalomtanár és baseballedző, két kislány édesapja. Aztán jön a csavar, mivel a tanárnak kikezdhetetlen alibije van: szemtanúk, ujjlenyomatok, sőt, DNS-minta igazolja, hogy a gyilkosság idején egy másik, távoli városban tartózkodott.

Egy tapasztalt rendőr és egy rendhagyó módszereiről híres nyomozó próbálnak pontot tenni az ügy végére, amiből nem hiányozhat a természetfeletti, mivel választ kell kapnunk a kérdésre, hogy miképp lehetett Terry egyszerre két helyen.

A szereplők között ott van Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, na meg a gyanúsított, Jason Bateman, aki emellett még két rész rendezését is bevállalta.

A kívülálló tíz epizóddal 2020. január 12-én debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás