Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Edward Norton elmondta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2-re

Edward Norton elmondta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2-re

Zene, Film & Kultúra

Edward Norton elmondta, hogy miért mondott nemet az Avatar 2-re

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 20:00

A színész egy feltétellel szerepelt volna a filmben, de az sem teljesült.

James Cameron nagyon sokáig halogatta, tologatta az Avatar folytatását, most már úgy néz ki, hogy végérvényesen be van lőve a premierdátum. Az Avatar: The Way of Water (Avatar: A víz útja) címet viselő második részt elvileg 2021. december 17-én mutatják be.

 

A zseniális rendező a folytatással kapcsolatban felkereste a háromszoros Oscar-jelölt Edward Nortont, aki egy feltétellel el is vállalta volna a feladatot. Mivel azonban ez nem teljesült, a színész visszautasította a lehetőséget. Feltevődhet a kérdés, hogy hogyan lehet nemet mondani nem csak egy Avatar-filmre, de magának James Cameronnak, akivel még a Foxot felvásárló Disney sem merne packázni.

A színész a Total Filmnek beszélt a dologról.

„Barátok vagyunk Jimmel, és igazából roppantul csodálom és mondhatni imádom őt. Amikor azt akarta, hogy csináljak valamit az Avatar 2-ben, azt mondtam neki, hogy »ha nem egy na'vi-t játszom, akkor nem csinálom. Nem leszek része az ipari világnak, ami azért jön, hogy elpusztítsa Pandorát. Vagy na'vi leszek, vagy semmi«.”

Erre Cameron azt felelte, hogy:

„Oké, talán a 3., 4., vagy 5. részben.”

Ha a The Way of Water-ben nem is, de a The Seed Bearer-ben (A maghordozó) már esélyes, hogy láthatjuk a színészt egy na'vi szerepében. Az Avatar 4. része a The Tulkun Rider (A tulkun lovas), míg az ötödik epizód a The Quest of Eywa (Küldetés Eywa-ért) alcímet fogja viselni.

Borítókép: MAURO FAGIANI / NURPHOTO / AFP