promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Zemeckis lehet az élőszereplős Pinokkió rendezője
Borítókép:  Joblo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vissza a jövőbe-trilógia rendezője dirigálhatja Disney egyik legrégebbi klasszikusát.

A Disney nem áll le. Szépen sorban minden egyes rajzfilmjét eléri az „élőszereplős remakelés”. Idén három ilyen filmet is láthattunk a moziban. Először Tim Burton Dumboja érkezett meg, májusban Guy Ritchie Aladdinja, ami Will Smith legsikeresebb filmje lett, majd Jon Favreau Az oroszlánkirály remakeje, ami hivatalosan is a legtöbb bevételt produkáló élőszereplős Disney-feldolgozás lett.

 

Az anyagi sikereket látva a stúdió bolond lenne, ha leállna ezzel a modernizálási mániájával. Már egy ideje állandó téma Walt Disney 2. egészestés rajzfilmklasszikusának, az 1940-es Pinokkiónak a remakeje. Korábban szó volt arról, hogy a stúdió Tom Hanks-et szeretné Gepetto szerepére, de a színész ettől elállt.

 

Most azonban az Egérgyár olyan rendezőt kíván a projekt élére állítani, akinek talán még Tom Hanks sem mondana nemet. A Variety információi szerint a stúdió jelenleg tárgyalásokat folytat a Vissza a jövőbe-trilógia atyjával, Robert Zemeckissel.

A Disney brutális pénzeket kaszált eddig az élőszereplős feldolgozásaival. Az eddig elkészült 13 remake összesen 9,05 milliárd dollárt tömött „Mickey egér zsebébe”. Ezek után meglátjuk, hogy a Demóna: A sötétség úrnője hogyan teljesít a kasszáknál. Én már láttam a filmet, és bár nem tartom egy rossz alkotásnak, szerintem teljesen felesleges volt leforgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás